Lunchmat

Hemma har vi projekt ”äta-upp-det-som-finns-i-kyl-och-frys”. Det innebär att det inte alltid blir mat över till matlådor att ta med till jobblunchen. Det löses på två sätt: Gå ut och äta (eller äta i vår eminenta lunchmatsal) eller köpa en färdigrätt i närmaste affär.

Jag köper aldrig frysta färdigrätter numera. Det har kommit så mycket bättre alternativ. Gooh-lådorna är ett exempel på det. Vällagad mat i kyld förpackning. Visst, det finns bottennapp bland dessa rätter också, men kvaliteten på maten är (eller känns i alla fall) mycket bättre.

Nästa vecka släpper Gooh sin nya fiskrätt, Fiskfilé i supremesås. Den ska givetvis testas! Jag älskar fisk så det ska bli spännande. Det låter ju onekligen mycket gott när man läser beskrivningen av rätten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *