Lust med blåbär

Surdegsbrödet Blåbärslust från Pågen.

Surdegsbrödet Blåbärslust från Pågen.

För någon vecka sedan fick jag hem massor av spännande försommarnyheter från Pågen. Det var skorpor, mjukbröd och ny smak på de populära gifflarna. Självklart satte jag genast igång att testa.

Tummen upp från mig!

Tummen upp från mig!

Först ut blev surdegsbrödet Blåbärslust. Det är ett surdegsbröd bakat med fullkorn och blåbär. Det är ett säsongsbröd som bara säljs under begränsad tid. Brödet är saftigt, har mycket god smak där de söta blåbären balanserar upp syran från surdegen, perfekt tuggmotstånd genom den klippta rågen och kommer i lagom stora portionsbitar. Passar lika bra till frukost, mellis eller kvällsmål. Tummen upp från mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *