Lyx från början till slut

Goda, fina ostar till förrättstallriken

Extra gott med öl i finaste glasetBörjar man dagen med en Pol Roger-frukost måste den väl ändå avslutas lika bra?! Lyxmiddag beställt alltså!

Fräsch sallad till köttetUnderbar grillat kött med tillbehör

Det är inte ofta man är i stan men på vägen hem från Grand Hotel tog vi en shoppingrunda på stan. Vi kom hem med lite blandade kläder till oss själva och kidsen men framför allt kom vi hem med smått och gott till kvällens middag inköpt i Hötorgshallen. Det blev tre fina, dyrare delikatssostar till förrättstallriken, hängmörad entrecôte och brownie-cheesecake muffins till dessert. Dessutom god öl till förrätten och en fin flaska vin till köttet. Vilken middag!

Brownie-cheesecake till dessert

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *