Breakfast at Tiffany’s

På vift på stanFrukost i CardierbarenI lördags morse blev det lyx på hög nivå för mig och Mattias. Vi hade bokat in en champagnefrukost på Cardierbaren på Grand Hotel!!! Inte breakfast at Tiffany’s utan bättre så! Jag har ätit frukost på Grand förut på ett event men inte i Cardierbaren.

Vuxenlyx!Vilken upplevelse! Stora härliga fönster med utsikt mot vattnet och slottet. Lugn, skön jazzmusik som ramade in upplevelsen. Service i toppklass.

Scandinavian Eggs BénédictVi valde en varsin Pol Roger’s Sparkling Breakfast. I den ingick ett glas Pol Roger Champagne, ett glas färskpressad apelsinjuice och så valde vi Scandinavian Eggs Bénédict, dvs pocherade ägg med hollandaisesås, rökt lax och sparris. Vi tog även in extra en varsin kanna te och kaffe, ett brödfat och pålägg.

Bröd (med smör och pålägg)Sedan satt vi där och njöt av varandras sällskap, den goda frukosten, lugnet och den fantastiska utsikten. Inga barn som stressade på, inget som brådskade utan vi kunde bara sitta där och njuta. En upplevelse som vi i vårt stressade samhälle borde unna oss oftare!

Djupt koncentrerad på att njuta av frukostenFrukosten var fantastiskt god och vi stod oss på den ända till middagsdags!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *