Breakfast at Tiffany’s
I lördags morse blev det lyx på hög nivå för mig och Mattias. Vi hade bokat in en champagnefrukost på Cardierbaren på Grand Hotel!!! Inte breakfast at Tiffany’s utan bättre så! Jag har ätit frukost på Grand förut på ett event men inte i Cardierbaren.
Vilken upplevelse! Stora härliga fönster med utsikt mot vattnet och slottet. Lugn, skön jazzmusik som ramade in upplevelsen. Service i toppklass.
Vi valde en varsin Pol Roger’s Sparkling Breakfast. I den ingick ett glas Pol Roger Champagne, ett glas färskpressad apelsinjuice och så valde vi Scandinavian Eggs Bénédict, dvs pocherade ägg med hollandaisesås, rökt lax och sparris. Vi tog även in extra en varsin kanna te och kaffe, ett brödfat och pålägg.
Sedan satt vi där och njöt av varandras sällskap, den goda frukosten, lugnet och den fantastiska utsikten. Inga barn som stressade på, inget som brådskade utan vi kunde bara sitta där och njuta. En upplevelse som vi i vårt stressade samhälle borde unna oss oftare!
Frukosten var fantastiskt god och vi stod oss på den ända till middagsdags!
Senaste kommentarer