Saturnus Mixtales

Saturnus Mixtales
Saturnus Mixtales

Okej, ska erkännas. Jag är 45+ och går knappt ut på ”lokal” (bar/pub/disco) längre. Väldigt sällan innan Corona och sedan Corona inte alls. Men att dricka drinkar gillar jag. Gärna i samband med restaurangbesök. Och hemma såklart! Ska erkännas att vi har ett välfyllt spritförråd här hemma. Men ni andra lite piggare, yngre(?), tvingas pga Corona hålla er borta från era vanliga vattenhål. Nu det dock kommit en möjlighet för oss alla att förvandla hemmabaren till en sofistikerad cocktaillounge och bli riktiga drinkproffs utan någon egentlig kunskap alls med hjälp av en ny drinkmix, Saturnus Mixtales (produktprov – inget betalt samarbete, mina egna bilder och åsikter).

En hemgjord Mojito - riktigt fräsch och god!
En hemgjord Mojito – riktigt fräsch och god!

Saturnus Mixtales kommer i tre olika varianter – Greadine (släng tex ihop en Tequila Sunrise), Mojito (fixa snabbt Kubas nationaldrink) och Moscow Mule (har aldrig varit enklare att göra denna trendiga vodkadrink). Smart och praktiskt för en amatör som jag!

För den som vill ”tänka på pocenten” kan mixerna självklart användas även till alkoholfria alternativ.

Skål och trevlig helg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.