Lyxig semester på hemmaplan

Ni har väl inte glömt mitt fantastiska stockholmstips?! Nu under sommaren, 1 juli – 4 augusti, erbjuder Alfonshotellet 20% rabatt på All inclusive paketet. Perfekt ifall man ska besöka Stockholm eller vill ha minisemester på hemmaplan. Själv har jag bokat in mig och familjen till nästa helg. Jag slog till stort och valde Alfons-sviten. Det ska bli jättemysigt!

På söndag är det mors dag. Jag önskar mig alltid samma sak, dvs att hela familjen går ut och äter brunch tillsammans. Nu har vi fullt upp denna helg så vi har skjutit på det ett par helger framåt. Vill du skämma bort din mamma med brunch eller själv bli bortskämd med brunch så erbjuder just Alfonshotellet en Happy Mothers Day-brunch på söndag. Njut av läckra brunchrätter samtidigt som barnen leker i Alfons lekhörna. Själv åt jag Halloween-brunch där och den var verkligen kanon!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *