God förrätt och kycklingburgare

Jag har inte bloggat direkt mycket om vad vi ätit den senaste tiden. Just nu blir det mest vanlig ”trist”, men som vanligt mycket god, vardagsmat. Så också ikväll. Men vi lyxade till det hela med en god förrätt. Det blev en insalata caprese gjord på äkta buffelmozzarella, färska smakrika svenska tomater, basilika, olivolja och svartpeppar. Sååå gott!

Till huvudrätt blev det färdigköpta kycklingburgare med bröd och vanliga hamburgertillbehör som sallad, lök, ost, gurka, tomat, paprika, senap, ketchup, hamburgerdressing, Max Green & Garlic och grillsås. Mycket gott, enkelt och uppskattat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hamburgare är alltid smarrigt och går hem hos barnen.

    Har två tävlingar i bloggen jag tänkte tipsa om. Ett där du kan vinna ett paket plusplus http://lottizdays.blogg.se/2013/may/tavling-ta-chansen-att-vinna-ett-paket-plusplus-pa-1200-bitar-2.html och en där du kan tävla om ett jättefint namnsmycke. http://lottizdays.blogg.se/2013/may/tavling-vinn-ett-valfritt-namnsmycke-fran-handgjort-cecilia-flykt.html
    Var gärna med om det är något som passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *