Sommarnyheter 2018 från Cloetta

Sommarnyheter 2018 från Cloetta

Sommarnyheter 2018 från Cloetta

Tänk vad tiden går! Sommaren väntar runt hörnet, tro det eller ej. Sommarnyheterna är på väg ut i butik. Både vad gäller kläder, husgeråd och livsmedel. Som ett säkert tecken på att nytt är på väg landade idag sommarnyheter 2018 från Cloetta i min brevlåda. Inte lika välfylld som paketet med vårens nyheter men likväl fylld med nytt och fräscht godis.

Spännande nyheter!

Spännande nyheter!

Ahlgrens bilar Lakritskombi. Ytterligare en ny smak på de klassiska bilarna. Lakritskombi har en mjuk lakritsskumbotten med en frukttopp i tre olika smaker – cola, citron och hallon. Ett komplement till den redan existerande Fruktkombin.

Sommarens nyheter har något för alla.

Sommarens nyheter har något för alla.

Sportlunch Almond och Sportlunch Orange. Sportlunch Almond är en chokladbar med seg kakaonougat täckt med rostad mandel och mjölkchoklad. Sportlunch Orange är en chokladkaka med mix av choklad med apelsinsmak tillsammans med krispigt rån. I våras kunde vi för första gången njuta av Sportlunch Coconut.

Malaco Kick Sea Salt Caramel. En mjuk lakritsfudge med smak av havssalt och karamellkola. Sedan tidigare finns tex Kick bites.

Blir ett gott jobb att testa alla nyheter!

Blir ett gott jobb att testa alla nyheter!

Läkerol DentalFresh Watermelon Mint och Läkerol YUP Strawberry Lime & Sour Peach. Ytterligare en ny smak på DentalFresh. Den här gången en kombination av vattenmelon och mint. Sedan tidigare finns tex Caramel Mint, och olika mintsmaker, En ny smak även på Yup. Nyheten är två olika smaker i en och samma påse. Söt jordgubbe med lime samt syrlig persika. Sedan tidigare kan vi njuta av Mix, Melon Sour och Cola sour.

Nu återstår det tunga arbetet att njuta av det goda!! Stackars mig och familjen!!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.