Vinnare av påslakanset från Jotex

Percale bäddset

Tävlingen om att vinna påslakanet Percale från webbutiken Jotex är nu avslutad. Det var många rätta svar och många fina motiveringar. Jag var tvungen att ta hjälp för att utse bara en vinnare.

Den lyckliga vinnaren är Åsa. Hon ”Äger pinsamt slitna sängkläder” och nya påslakanset står faktiskt på önskelistan inför den kommande födelsedagen i början på juli. Jag och Jotex får passa på att gratulera i förskott och vinsten blir som en trevlig födelsedagspresent till dig från Jotex. GRATTIS!

Åsa är kontaktad via mail.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *