Grillkväll med trevligt sällskap

I lördags kväll hade vi Gustafs bästa kompis Axel och hans familj över på middag. Vi hade sådan tur med vädret. Det var strålande sol och varmt och vi kunde sitta ute på altanen länge på kvällen och njuta av god mat och trevligt sällskap.

Till förrätt gjorde hade vi crustader. Dessa hade jag fyllt med en röra gjord på mosad avokado blandat med creme bonjour variable med smaken rökt renkött.

Till huvudrätt blev det självklart grillat. Vi grillade marinerad fläskkarré (marinaden bestod av cola, soja, riven vitlök, riven färsk ingefära, honung, citron, salt, peppar) och till serverades rostad färskpotatis, grönsaker och såser. Gott vitlöksbröd serverades också.

Till efterrätt hade jag och barnen bakat en supergod chokladpaj som vi serverade med grädde.

I övrigt bjöd vi på snacks och godis, öl, vin, drinkar och självklart alkoholfritt till barnen. En mycket trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *