Matchbollar

Matchbollar

Matchbollar

Forbolls-VM i Ryssland drar igång 14 juni. Det är gruppspel och slutspel och finalen går en månad senare, 15 juli. Vi är många som kommer sitta klistrade framför TVn i Sverige-tröjor och andra roliga attiraljer. Goda snacks och bubblig dryck hör också till. Estrellas matchbollar kommer troligen finnas i många skålar.

Ladda upp inför fotbolls-VM!

Ladda upp inför fotbolls-VM!

Matchbollar är Estrellas snacksnyhet som lanseras lagom till VM-uppladdningen drar igång på allvar. Det är bollar med smak av cheddar, bacon och chili. Smakrika, otroligt spröda och helt klart en ny favorit här hemma. Jättegoda! Någon baconsmak kände vi inte men supergod ostsmak och rejält sting av chili. Tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *