Glutenfria cornflakes

Att frukosten är viktig för mig kan ni inte ha missat. Jag har tipsat om proteingröt, Supergröt, Nutdrink smoothie, mugcake, kvarg av olika sorter, chiapudding och inte minst bröd som för mig är ett måste till varje frukost. Yoghurt och fil kanske inte är hett och inte pratas mycket om men något som vi ändå är många som äter. Yoghurt och fil äter vi gärna med flingor, müsli eller granola. Müsli och granola kan man göra själv eller köpa färdig. Cornflakes har jag ätit sedan jag var liten (fast när jag fick välja fritt valde jag Start, Kalaspuffar eller Frosties). Krispiga, rostade majsflingor som har stått sig i konkurrensen i alla år. Många tror att Cornflakes är glutenfria eftersom de är gjorda av majs men då de flesta sorter innehåller kornmalt är de inte glutenfria.

Glutenfria cornflakes från Nestlé

Glutenfria cornflakes från Nestlé

Glädjande för alla med glutenintolerans eller känslig mage lanserar nu Nestlé glutenfria cornflakes i sitt flingsortiment. Det finns redan glutenfria alternativ på marknaden men utbudet är dåligt och priset ofta högt. Nestlés flingor håller samma prisklass som ”vanliga” cornflakes och ska finnas i de flesta stora livsmedelskedjor. Jag har smakat dessa och de var jättegoda. Krispigt och lagom sött. En bra start på dagen för alla, oavsett känslig mage eller plånbok!

Glutenfritt för alla!

Glutenfritt för alla!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *