Matdistriktet

Inbjudande skyltMatdistriktetHär kommer ett tips du bara inte får missa. I veckan åt jag lunch på ett helt fantastiskt litet ställe som heter Matdistriktet och som ligger på Rådmansgatan 57. De har ekologisk och närproducerad mat, mycket veganskt och vegetariskt. Och vilken mat sen!!! Fräscht, gott, smakrikt och nyttigt.

Nu blev jag bjuden och fick äta hur mycket jag ville vilket resulterade i att jag åt tre stora portioner plus surdegsbröd och fröknäcke (annars går det till så att man plockar ihop de rätter man vill ha, väger, betalar och tar med sig eller sitt ner i butiken till en kostnad av 29:-/hg). Jag är helt lyrisk!

Buffé de luxeFräscht och gottMassor av gott att välja blandIdag fanns det att välja på bland annat lax, en fantastiskt god vit fisk, långkokt kött, röror av olika slag, oliver, ugnsbakad fänkål, morotssallad, broccolisallad, vanlig grönsallad, ugnsbakade grönsaker, olika korn, rostad potatis, nötter och frön, marinerade grönsaker, etc etc.

Min första portion mat!Jag åt både med ögon och gom och gick mätt och nöjd tillbaka till jobbet. Hit kommer jag garanterat tillbaka!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.