Mera surdegsbak

Det har riktigt kliat i mina fingrar efter att få baka mer surdegsbröd nu när vi köpt jäskorgar och allt. Det tar ju lite tid, så när man jobbar passar det bäst att baka på en helg. Förra helgen var vi borta men nu så! Jag testade återigen att göra brödet efter ett recept på Pain de Martin, denna gång testade jag att göra Turelimpan 2. Jag bakade en limpa av hälften av degen och frallor av resten. Det är som sagt en hel del pyssel att baka surdegsbröd men det är helt klart värt det!!! Brödet smakar gudomligt, har en perfekt skorpa och är lagom segt. Sen att det är nyttigare och bättre för kroppen än ”vanligt” bröd är en stor bonus!

Turelimpan och Turefrallor

Turelimpan och Turefrallor

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *