Miss Fenjal

Miss Fenjal

Miss Fenjal

Jag är född på 70-talet (det kanske man inte kan tro när man ser mig, hahaha!). Mina favoritmärken på hudvård när jag växte upp var Jane Hellen och Fenjal. Jag är osäker på Jane Hellen men Fenjal går fortfarande att köpa. Det har funnit sedan 1962 och finns idag att hitta hos de stora svenska kedjorna och näthandel som Åhléns, Lyko, Ellos, Nordicfeel mm. Produkterna är otroligt eftertraktade för sin doft och kvalité. Nu i februari lanserar Fenjal en helt ny serie med dofter, Miss Fenjal.

Miss Fenjal är tänkt att nå en yngre målgrupp. Jag blev därför väldigt smickrad när jag i veckan fick hem en presentbox med den nya blommiga doftserien. Jag kanske inte är rätt målgrupp på pappret, men i sinnet är jag inte en dag äldre än 22! Doftserien heter The floral scent sensation. Det är en eau de toilette och finns i fyra olika dofter. Velvet Orchid, Summer Dream, Blossom Edition och Floral Fantasy. Den säljs i 50ml glasflaska med Fenjals karaktäristiska form. Finns på utvalda Åhléns varuhus och på åhlens.se.

Flaskan har den klassiska Fenjal-formen.

Flaskan har den klassiska Fenjal-formen.

Jag satte genast igång att testa parfymerna. Alla är lätta och blommiga. Luktar fräscht och gott! Sedan har varje specifik doft sin egen karaktär. Måste jag välja en favorit så säger jag Floral Fantasy även om jag tror på att anpassa parfym efter tillfälle.

Ska fråga om min 13-åriga dotter har lust att testa dessa. Kanske får hon en helt annan favorit än jag?!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *