Färdigmat från Jägaren & Kocken

Färdigmat från Jägaren & Kocken

Färdigmat från Jägaren & Kocken

I slutet på oktober lanserades färdigmat från Jägaren & Kocken i svenska butiker. Sortimentet består av färdiglagade maträtter i portionsförpackning gjord på råvaror och vilt från svensk natur, tillagat utan tillsatser eller e-nummer. Jag fick hem Dovhjort Panang curry och Wild Mac ‘n’ cheese för test och recension. Båda fick ett riktigt högt betyg. Supergott!

Men sortimentet består inte bara av dessa två rätter. Till en början kommer Jägaren & Kocken i fem olika smaker och kombinationer. Vildsvin Tikka Masala, Dovhjort Panang curry, Vild Bourgignone, Viltbollar med Svampsås och Wild Mac ‘n’ cheese. Nu har jag fått hem även övriga sorter och jag är så ivrig att få hugga in och testa. Denna gång går jag in med höga förväntningar och vi får se om de rätter som återstår får lika högt betyg som de första två. Håll utkik efter recension.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *