Moonsun Organic of Sweden

Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är att sköta om sin kropp och hud. Man blir tyvärr inte yngre för var dag som går (tvärtom) utan ålderstecken börjar synas vare sig man vill det eller inte. Tar man ordentligt hand om sig genom motion, bra kost och bra hudvårdsprodukter kan man i alla fall bromsa in synligheten till viss del.

Moonsun Organic of Sweden.

Moonsun Organic of Sweden.

Vad gäller hudvård har jag fått testa den svensktillverkade holistiska (helhetssyn, i det här fallet tillverkad med förnyelsebara råvaror som odlas och skördas/produceras på ett miljövänligt sätt för både människan och naturen) ekologiska hudvårdsserien Moonsun Organic of Sweden. Den är baserad på naturliga råvaror med aromterapi för maximal effekt på huden. Serien är adaptogen vilket innebär att produkterna anpassar sig efter olika hudtyper och passar därför lika bra till kvinnor som män, dag som natt och från tidig tonår till åldrande hud.

Härligt fräscha produkter som gör gott för både människa och miljö.

Härligt fräscha produkter som gör gott för både människa och miljö.

Jag har fått testa nr 02 – Flower tonic, nr 03 – Vitamin C Serum och nr 4 – Body scrub. Vilka fantastiska produkter. Allra mest förtjust är jag faktiskt i Flower tonic. En del tycker att den inte luktar gott, jag älskar doften. Det står att den ska dofta ros och lavendel, jag tycker den luktar lite som kanel! Det är ett milt örtvatten som lugnar och balanserar huden, ger fukt och är lätt sammandragande. Den är perfekt då huden behöver extra fukt för återhämtning, som efter sol och bad, på flygturer, i torr kontorsmiljö och varför inte när du har svullna ögonlock (tex vid trötthet eller gråt). Flower tonic funkar dessutom lika bra i håret om det är torrt och livlöst. Vitamin C Serum är en skön kräm som ger huden lagom mycket fukt och dessutom har en väldigt fräsch och god doft. Body scruben används 1-2 ggr i veckan, river skönt när man peelar huden och ökar då också hudens cirkulation. Efteråt både luktar man gott och blir härligt len.

Det här är riktigt bra produkter som jag verkligen kan rekommendera. Jag blev nyfiken på de andra delarna i serien, skulle vara riktigt kul att testa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *