Morgonlöpning är toppen

Hmmm… Inte kom jag i säng i normal tid igår heller… Trött när klockan ringde 5:05. En morgonjogg stod på min att-göra-lista. Ville inte alls ut… Det såg grått och trist ut utanför fönstret, varmt och skönt inne. Men träningskläderna låg där i en hög och bara väntade på att jag skulle sätta dom på mig.

Tog mig självklart ut och efter några minuter kände jag mig piggare och det blev en härlig, lugn joggingrunda på ca 40 minuter. När jag kom hem väntade en smoothie gjord på banan, proteinpulver och mjölk. Jättegott! Sen följde självklart en stärkande frukost bestående av naturell yoghurt, krossade linfrön och färsk frukt samt en god smörgås med avokado, babyspenat och ägg. Vilken underbar start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *