Mycket kul

Idag ska jag iväg på massa skojigheter.

Först är jag inbjuden till Fotografiska museet där Husqvarna för första gången visar sin nya köksserie. Den heter Husqvarna Premium 168. Electrolux globala designchef Henrik Otto och Thomas Johansson, designansvarig för Electrolux Europa håller föredrag om trender och inspiration. En av Sveriges främsta kockar står för förtäring under dagen.

Tyvärr hinner jag bara lyssna på föredraget för sedan ska jag iväg till Starpr:s pressdag.

Där händer mycket roligt under dagen. Det blir föredrag med Lotta Lundgren – matskribent och kokboksförfattare samt föredrag med David Carlson – designentreprenör och trendspecialist. Under dagen presenteras de senaste nyheterna inom Mat & Dryck samt Hem & Design inför våren och sommaren 2011. Flera företag finns på plats, tex God Morgon, Quorn, Ella’s Kitchen, Bosch, Matric Italgroos, mfl. Det serveras lunch och fika.

Till middag hemma ikväll blir det goda fiskburgare, kinaris, remouladsås och hummus.

Så följ min blogg och håll er uppdaterade!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.