Sponsrad video: Sprid lite Mmm…

Att jag älskar sötsaker borde inte vara en överraskning för er som läser min blogg. Jag är ett stort fan av kakor, bullar, tårtor, godis, chips, popcorn, ostbågar – ja, det mesta. Det är inte mycket jag inte gillar. Eftersom jag tillåter mig själv att äta mycket sött har jag välfyllda förråd både hemma och på jobbet. När sötsuget slår till vill jag gärna ha något direkt. Ska jag behöva ta mig till en kiosk eller mataffär för att få något gott slår latmasken klorna i mig och då skippar jag hellre. Det är ju trist så förråden är alltså redan välfyllda.

Jag har bara 5 minuter till närmaste mataffär. Alla har det inte lika bra som jag. I landets nordligaste by bor Martin Mannela och hans fru Anni. De bor verkligen isolerat. De har nio mil till närmaste kiosk. Blir de godissugna har de alltså 18 mil tur och retur att åka. Det tar lite mer än 5 minuter kan man säga! Det innebär att familjen Mannela fler gånger än en har fått använda sirapsflaskan när de velat ha något sött till kaffet.

Så Marabou passade på att sprida lite Mmm… till Sveriges nordligaste invånare – med en bod full av choklad. Och nu sprider familjen Mannela lite Mmm… till dig. När någon i familjen är i boden så kan man se det på siten ärmannelaiboden.nu och du kan få choklad skickad till dig, och samtidigt skicka choklad till någon du tycker om.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *