Mycket papper blir det

Filippa älskar att rita, skriva och pyssla. Jag vet inte hur mycket pennor av olika slag, papper, ritblock, målarböcker och pysselkit vi köper hem. Det är alltid slut eller något som saknas. Det mesta av de ritade papprena åker i papperskorgen, på direkten eller när samlingen blir för stor.

När vi var i Thailand såg vi en elektronisk anteckningsbok som jag nu även har hittat här hemma på sajten Coolstuff.se. Där kallas den Boogie Board. Det är en lcd-skärm samt en medföljande penna. Med den kan man skriva eller teckna hur mycket man vill för att sedan med ett snabbt tryck rensa skärmen helt ren och börja om. I princip hur många gånger som helst. Låter smart! Den skulle spara in mycket papper här hemma. Fast kanske är det lite som böcker. Själva känslan av att hålla i en bok, eller som i det här fallet fina papper, kan inte ersättas av en elektronisk platta. Men som ett komplement skulle den funka.

Fler roliga saker finns på Coolstuffs hemsida.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *