Mycket saker – lite plats

En sak är säker – vi har mer saker hemma än vi har plats för. Helt klart borde vi göra ett ryck och sälja en hel hög med kläder och leksaker på nätet, tex på Loppi.se (som dessutom har gratis annonsering sedan årsskiftet). Jag SKA ta tag i det, men en annan dag 🙂 !

Min dotter är en riktig samlare. Hon älskar dessutom att pyssla och rita och åstadkommer den ena saken finare än den andra som man gärna skulle vilja spara. Problemet för oss alla är att vi har för lite bra plats för förvaring. Vi borde helt klart investera mer i fina hyllor, garderober och andra smarta lösningar. Det ser ofta stökigt ut hemma men det skulle ändras bara vi investerade mer i bättre och smartare förvaringsmöjligheter.

Hur har ni löst förvaringspusslet? Just nu kan du vara med och tävla om ett presentkort på förvaring och organisering från Loppi och Granit. Vilka är dina bästa tips och trix kopplat till förvaring som underlättar vardagen. Läs mer på Loppis tävlingssida hur du går tillväga och tävlar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *