Myskväll med barnen

Min man reser då och då i jobbet, ofta kortare resor med bara en natt borta. Jag och barnen blir då ensamma hemma. Då myser och lyxar vi alltid till det lite extra. Barnen får välja mat och sedan blir det efterrätt för alla, mums! Jag tror inte många höjer på ögonbrynen när jag berättar att de senaste gångerna valt sin favoriträtt TACOS! Så och igår!

Tacomys i vardagsrummet!Vi dukar upp hela härligheten i vardagsrummet, njuter av god mat och en bra familjefilm på tv.

På tacobuffén igår dukade vi fram köttfärs, riven ost, hackad rödlök, sallad, gurka, tomat, paprika, majs, gräddfil, guacamole, salsa, vitlöksdressing, tortillabröd och nachochips. Vi viker bröd och gör nacho de luxe. Så himla gott och mysigt! Att få sitta och plocka, äta det man själv vill ha och på sitt lilla speciella sätt ger mervärde de luxe. Och vad gör det om det blir kladdigt på golvet eller på bordet?! Bara att städa upp när man är klar.

Vi sitter länge och bara njuter. Hur ofta händer det när man serverar typ fiskbullar med ris (fast det konstaterade barnen och jag igår att vi aldrig ätit fiskbullar hemma, varken köpta eller hemmagjorda, och det beror på att jag personligen aldrig gillat varken smak eller konsistens…)?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *