Lyxsushi från Sushibaren

Lyxsushi från SushibarenIgår lyxade vi till det rejält här hemma. Till middag blev det hämtmat från en av Stockholms bästa sushirestauranger – Sushibaren. För att göra det hela ännu mer lyxigt tog vi varsin miso-soppa och en varsin blandad lyx-nigiri (jag 10 bitar, Mattias 13 bitar) med bland annat ål, räkor, lax, pilgrimsmussla, tonfisk, seabream, blancherad räka och några till. Så här ska sushi smaka!!! Dyrt ja, men så värt det!

Stockholms godaste semlaTill efterrätt blev det Stockholms bästa semla enligt mig – en blandad semla (mandelmassan utblandad i grädden) från bageriet Sans Rival. Helt perfekt och även här – så här ska en semla smaka!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *