Någon gillar glass

Vad tror ni? Är det här en liten kille med GBs största glass King Cone? Stämmer bra! Och äter gör han med hela ansiktet, och är så stolt över det att han FRIVILLIGT vill ställa upp på bild (ja, ni som bloggar själva och har barn vet hur ofta man måste tjata om att de ska vara med på kort och att då dessutom få dom att le eller se glad ut kräver ofta muta) 🙂

Glassen finns för övrigt inte längre i GBs sortiment. Tur det, för i alla fall mina barn ska alltid välja största glassen när de väl får välja (ni har väl hört talas om uttrycket ”Störst går först”?!)! Hade bunkrat upp några King Cone i frysen, men nu är de också slut.

En parantes. Gustaf orkade inte hela glassen. Jag hade redan smält i mig min mer normala Magnum mandel men smaskade lika glatt i mig Gustafs glassrester. Jag är tyvärr för snål för att kasta!

Någon gillar glass!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.