Absolut fabulous!!!

En alla-hjärtans-dag tradition jag och Mattias försöker hålla på är att skaffa barnvakt och gå ut och äta på någon trevlig restaurang. I år hade vi andra planer i februari och vi sköt det på framtiden. I lördags var det dags.

Både jag och Mattias älskar en god köttbit. Vi har betat av flera av Stockholms bästa köttkrogar men är ständigt på jakt efter nya, av oss otestade restauranger. Den här gången föll valet på Zink grill. Bästa valet man kunde göra och jag kan garantera att vi kommer att komma tillbaka! Vi fick en helhetsupplevelse som var i världsklass. Allt från miljö, bemötande, service, smak och prisnivå. Tyvärr har jag bara mobilbilder av halvdan kvalitet att bjuda på men lova mig att istället besöka restaurangen själva för att få samma fantastiska upplevelse (och bjud gärna med mig, hahahha!!!).

Drinkar i baren på Zink grillZinks egna Old FashionedVi åkte in lite tidigare för att börja kvällen med en god drink. Zink grill har en bar de har satsat mycket på och det fanns mängder med spännande drinkar och annan alkohol att välja bland. De hade även en dj som spelade trevlig musik. Mattias valde en husets Old Fashioned, jag tog ett glas rosévin.

Slider RossiniTill förrätt tog vi ett glas chardonnay och till detta en varsin Slider Rossini. Det var en helt fantastisk miniburgare med anklever och tryffel och till detta en pytteskål med de allra frasigaste pommes och en gudomlig tryffelmajonäs att dopppa pommesen i. Hela rätten var bara så underbar!!! Anklever hade jag aldrig ätit förut och jepp, nu är jag såld!!!

Grillbiff med pommes och beaTill huvudrätt tog vi ett glas rött vin och en varsin köttbit. Mattias valde en Aged extreem entrecôte och jag en Grill minut frites. Till detta delade vi på min pommes och sause choron. Det räckte och blev över. Alltså maten var helt fantastiskt!!! Jag var fullständigt i kött- och pommes-himlen! Kött som bara smälte i munnen och frasiga underbara pommes, smakrik, god och underbar sås! Passade perfekt till det goda vinet.

Fika på Espresso HouseVi var hur mätta och nöjda som helst men efterrätt vill man ju ha, gottegris som jag är. Som vanligt ville jag inta denna på Espresso House. Där tog jag en chai latte, en cheesecake-muffins och delade även med Mattias på en chokladboll. Behöver jag säga att jag var proppmätt och ännu nöjdare efter den upplevelsen?!

Kvällen avslutades med en bra biofilm. Vi såg Focus med Will Smith och Margot Robbie i huvudrollerna. En helt underbar kväll jag hoppas vi kommer att göra om snart igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *