Röhnisch SS14

Häromdagen hade det svenska sportklädesföretaget Röhnisch sin pressvisning av vår- och sommarkollektionen. De levererar som vanligt!! Otroligt snygga funktionella träningskläder för modemedvetna kvinnor. De fortsätter satsa på sin signumfärg rosa men introducerar även andra färger som bland annat watermelon, aqua och neongult. Som vanligt är kläderna utsmyckade med läckra detaljer i form av snygga mönster, spets, lager på lager och volanger.

Även om jag inte spelar golf blev jag väldigt förtjust i golfkollektionen. Det fanns flera plagg som jag kan tänka mig använda till vardags. Golfkollektionens ljusrosa färg var helt ljuvlig.

Det fanns väldigt många godbitar i sportkollektionen och även här fanns flera mjuka sköna plagg som egentligen är tänkta som överdragsplagg till och från träning eller på dans och yoga men som fungerar lika bra till vardags.

Färgerna som alltså dominerades av watermelon, aqua och neongul var helt underbara och lite extra förtjust blev jag i den ljusblåa aquan. Jag älskade det nya mönstret som var en blandning av härligt ljusa pasteller i en suddig blandning. Mönstret finns att hitta på linnen, toppar och som detalj på de klassiska svarta Shape Tightsen. Shape Tightsen fortsätter vara höga i midjan men det nya för säsongen är just att de kontrastfärgade linjerna på byxan kompletteras med en större färgdel.

I vårkollektionen ingår som vanligt även årets badkläder. Även här går de ljusa pastellerna igen. En ny modell introduceras. Det är en något sportigare modell där överdelen har fasta axelband och korslagd rygg. Påminner om en klassisk sportbh. En hög vill-ha-faktor för oss med aktiva barn där man vill vara säker på att bh:n sitter på plats eller varför inte under ett simpass?! En strandkjol i matchande färger finns också att köpa.

En glad nyhet för oss som älskar våra lättviktsdunjackor Light Down Jacket så kommer även dessa i nya färger. Svart för de som inte ”vågar” klä sig i något mer färgglatt men även i Watermelon och Aqua. Snygga svarta revärer är också en nyhet för säsongen.

Jaha, nu längtar jag verkligen efter våren… Som tur är släpper Röhnisch sin vårkollektion redan vecka 2, så väntan blir inte alltför lång!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. ♥ Sojka ♥ skriver:

    Lycka till i tävlingen hos mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *