Nickelodeondagen 2013

Min son frågar mig var och varannan vecka när nya Skylanders, Skylanders Swap Force, släpps. Nu finns det faktiskt ett datum att se fram emot, 18 oktober. Men dit är det långt kvar. Vi har mycket roligt att se fram emot innan.

Vad gäller just Skylanders kommer vi träffa dom den 1 augusti. Då välkomnar Skylanders Giants alla barn till en hejdundrande spelfest på Skansen i Stockholm på Nickelodeondagen. Skylanders kommer vara på plats med en av de största eventytorna hittills. När de var i Kungsträdgården senast blev vi inte så imponerade, hoppas på ett bättre event denna gång!

Förutom Skylanders kommer massa roliga artister vara på plats på Skansen för Nickelodeon-dagen 1 augusti (kostar som ett vanligt inträde till Skansen). Festivalen börjar kl. 15.00 och showen startar kl. 17.00. Medverkar gör bland annat Isac Elliot, Anton Ewald, Janet Leon, Helena Paparizou, Eddie Razaz och Martin Rolinski. De utlovar signering, ansiktsmålning, presentregn, trollkarl och mycket mer.

Det låter kul! Ses vi där?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. FixarFarsan.se skriver:

    Yes! Det gör vi! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *