Bravo för ekologiskt!

Nya ekologiska juicer från BravoJag väljer i högre och högre utsträckning att köpa ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter där möjligheten finns. Det är inte bara jag, intresset för ekologisk mat ökar för varje år. Bara under 2014 växte marknaden med 38 % i Sverige. Ekologiska livsmedel går från att vara nisch till att bli en del av svenska folkets vardag. Fler och fler företag breddar sitt ekologiska sortiment. Det gör det lättare för oss konsumenter att handla ekologiskt till ett bra pris.

Eko är det rätta!Skånemejerier lanserar nu Bravo Eko, en kravmärkt ekologisk juice i familjeförpackning som finns i smakerna äpple och apelsin. Juicen är gjord på 100% ekologisk frukt, innehåller inga tillsatser och är helt utan tillsatt socker. Perfekt som den är till frukosten och mellanmålet eller varför inte som en ingrediens i en fräsch och nyttig smoothie.

I samband med lanseringen av Bravo Eko startar också en tävling på Instagram där man kan vinna en årsförbrukning av denna juice. Ta en selfie och visa upp hur du gör din vardag lite ljusare, gladare och mer eko. Ladda sedan upp bilden på Instagram och tagga den med #juicaupp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *