No Ordinary Box

No Ordinary Box

No Ordinary Box

Jag älskar paket och överraskningar och fortsätter därför mitt testande av spännande prisvärda boxar vars innehåll ska passa just mig. Jag brinner för hälsa och välmående.  Leva Sunt för mig innebär en härlig balans i livet där det mesta är tillåtet. Nu har jag fått chansen att testa No Ordinary Box. No Ordinary Box är exklusiva godisboxar fyllda med godsaker av högsta kvalité och alltid 100% sockerfritt. För en gottegris för mig låter detta som en drömbox.

Jag har fått hem mars-boxen. Det är en bakspecial, No Ordinary Bakbox. Bara boxen i sig är en dröm. En stor, svart elegant låda, med text i guld och stängd med ett rosa silkesband. Ni hör, redan nu är jag såld, hahaha! Visst, en fin yta är kul men det är ändå innehållet som räknas. I boxen hittar jag tre gluten- och sockerfria recept till ett bröd och två söta bakverk samt alla torra ingredienser som behövs, uppmätt och klart. Man behöver bara tillsätta några få blöta ingredienser, de flesta av sorten som normalt sett finns hemma i kyl och/eller skafferi.

Vilket härligt innehåll!

Vilket härligt innehåll!

Recepten med tillhörande ingredienser som medföljde i mars bakbox var till frallor, Bounty och chokladtårta. Recept helt i min smak! Mitt största problem just nu är att bestämma vad jag ska börja med att baka!

Ingredienser till tre gluten- och sockerfria bakverk och bröd

Ingredienser till tre gluten- och sockerfria bakverk och bröd

Sammanfattningsvis är detta en box helt i min smak. Högsta betyg på boxens utseende och innehåll. Det som drar ner betyget lite är priset. Nu är ofta gluten- och sockerfria produkter dyrare än ”vanliga” så ett högre pris är rimligt. Min tanke är att om man satsade mindre på boxens elegans skulle priset säkert kunna pressas. Visst är det roligt med en lyxig ask, men risken är att den bara kastas bort, på en gång eller efter ett tag. Men som gåva är en fin box perfekt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *