NY NY

Ja, ni gissade rätt, vi har varit i NEW YORK, städernas stad! Fem nätter blev det på ett ganska bra hotell nära Central Park, Hotel Salisbury. Det var första gången jag och Mattias var ifrån barnen längre tid än över natten. Vi avgjorde att barnen skulle tycka att det var roligare att vara hos sin mormor samt flyga upp till sin farmor och farfar i Östersund istället för att gå runt med oss på Manhattan.

Vi har haft det helt otroligt! Vilken stad, vilket väder, vilka upplevelser, vilken shopping, vilken mat! Superlativen tar aldrig slut! Vi hade runt 25 grader och sol VARJE dag. Vissa kvällar behövdes en kofta eller tröja, men inte mer än så. Vi har gått i shorts eller tunna klänningar (klänningarna stod jag för) och sommarskor.

Vi har gjort så mycket roliga saker och jag ska berätta om det i olika inlägg. Bland annat så hyrde vi cyklar och cyklade runt Manhattan, vi har sprungit i Central Park, vi var iväg till en stor outlet och shoppade, vi har ätit på fantastiska restauranger, vi har gjort shopping på Manhattan, vi var uppe i Rockefeller Center (Top of the Rocks), vi var på bio två gånger och mycket annat trevlig. Vi hade helt enkelt en underbar semester!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jessica skriver:

    Det låter ju superhärligt! Jag är också sugen på att åka till New York, vill gärna springa TjejMilen där…och min man har faktiskt vunnit 2 resor till NY men vi har inte kommit iväg…

  1. november 11, 2010

    […] julklapp och vi är båda överens om att det blir en favorit i repris från förra året, dvs en resa till New York över påsk. Det var den bästa julklappen man kunde […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.