Lunchfavoriten

Lunchfavoriten
Lunchfavoriten!

Den stora lunchfavoriten på båtsemestern i somras var helt klart sillunchen. Tre gånger lyxade vi till det med sill och allt annat som hör sillunch till. Det blir som en sommarbuffé där det alltid finns med olika sorters sill, färskpotatis, ägghalvor, bröd, smör och ost. Sedan lyxar vi till det med sådant vi hittar hos lokala fiskhandlare eller i skärgårdsbutikerna. Gustaf bidrog också med nyfångad abborre vid samtliga tillfällen!

Ytterligare en sillunch!
Ytterligare en sillunch!
Delikatesser inköpta på Sandhamn.
Delikatesser inköpta på Sandhamn.

Till första lunchen hade vi med hemgravad lax, gravlaxsås, grillad rostbiff och räkor. Vi har också njutit av goda köttbullar, fin prinskorv, rökta räkor med aioli, rökt lax och rökt makrill för att nämna några av delikatesserna. Trevliga drycker har varit öl och snaps samt alkoholfria drycker.

Tredje gången gillt det blev lunchfavoriten!
Tredje gången gillt det blev lunchfavoriten!

Kan varmt rekommendera denna lunchfavorit både hemma och när man är ute med båt eller husvagn. Buffé är en mycket trevlig och god måltidsform där man kan sitta länge och njuta av den mat man gillar och varandras sällskap. Passar självklart lika bra till middag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *