Jivamukti yoga med Yohanna

Vad har hänt med mig egentligen? Har jag fått storhetsvansinne och tror att jag är värsta yogin? Jag har ju börjat yoga som aldrig förr. Ska dessutom åka på Yogaretreat utan att i princip känna någon. Men jag gillar det och det är välbehövligt. Mitt liv går annars ständigt i 150%. Tar mig aldrig tid att vila, sträcka ut min stela kropp, djupandas och gå ner i varv. Älskar Shri Brahmananda Sarasvati som definierar Yoga som “a state where nothing is missing”. Två gånger på kort tid har jag haft förmånen att testa på Jivamukti yoga med Yohanna. En fantastisk yogalärare, wellness coach och inspiratör.

Yoga med Yohanna i Humlegården.

Yoga med Yohanna i Humlegården.

Filippa K Soft Sport bjöd in till klassen.

Filippa K Soft Sport bjöd in till klassen.

Vid det första tillfället var jag inbjuden av träningsmärket Filippa K soft sport till en utomhusklass med Yohanna i Humlegården följt av frukost och shopping för de som ville i Filippa K-butiken. Det var en tidig och något (läs väldigt) kylig septembermorgon. Men klassen var fantastisk! Yohanna fokuserar på mind-body-spirit vävd samman med yogafilosofi, vinyasasekvenser, andning och meditation.

Yoga med Yohanna i ljusgården på NK.

Yoga med Yohanna i ljusgården på NK.

Lululemon bjöd in till klassen.

Lululemon bjöd in till klassen.

Yohanna är verkligen en fantastisk yogalärare!

Yohanna är verkligen en fantastisk yogalärare!

När jag sedan fick chansen att yoga med Yohanna igen bara någon vecka senare under betydligt varmare förhållanden var jag inte sen att tacka ja! Klassen hölls för att fira öppningen av träningsmärket Lululemons butik på NK. Några av NKs nyckelkunder och andra speciellt inbjudna fick ta del av klassen som hölls i den vackra ljusgården. Efter klassen bjöd Dr Mat på en riktigt god och näringsrik frukost.

Frukost är minst lika viktigt och mysigt som yogan!

Frukost är minst lika viktigt och mysigt som yogan!

Yoga är verkligen en fantastisk start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *