Nya smaker från Gooh

De flesta av veckans dagar har jag med lunchlåda till jobbet. Någon gång i veckan går jag också ut på restaurang och äter lunch. Har jag med låda innehåller den oftast rester efter middagen kvällen innan. Ibland blir det inga rester och ibland känner jag inte för att äta rester. Då köper jag gärna färdigmat från affären.

Mitt favoritmärke på färdigmat är den färska färdigmaten från Gooh. Lite dyrare, mycket godare! Det är fortfarande Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren, som komponerar recepten till alla Goohs rätter och han är med i hela kedjan, från val av leverantörer och råvaror till den sista kryddningen.

Nu har det kommit tre nyheter i Gooh-sortimentet. Kyckling Madras Curry, Säsongens Pannbiff (skomakarlåda) och Coq au vin. Låter hur gott som helst och dessa ska jag givetvis testa!

Hittills har jag bara hittat Säsongens Pannbiff (skomakarlåda) i min lokala affär. Så det får bli första testet ut! Jag var ensam hemma ikväll och då passade färdiglagad mat riktigt bra! Vem orkar laga mat till bara sig själv?!

Säsongens pannbiff har alltid varit min favorit i Gooh-sortimentet tillsammans med laxen. Höstens och vinterns pannbiff serveras nu som en skomakarlåda, vilket är biffar som serveras med en potatispuré, rökt fläsk, gräslök och portvinssky. De klassiska tillbehören saltgurka och/eller rödbetor rekommenderas som tillbehör. Själv åt jag färska grönsaker.

Alltså, jag fattar inte! Gooh lyckas varenda gång med pannbiffsrätterna. Skomakarlådan var en klockren 5-poängare!!! Perfekt lagom stor köttbiff som var mör och välsmakande. Perfekt balanserade kryddor. Ett mos eller en potatispuré som var så där lagom krämigt och gott precis som man vill att ett mos ska vara. Kanske lite för osaltat dock för min smak, men det var ju lätt fixat! Såsen vår en portvinssky med lök och gräslök. Så god att jag ville slicka tallriken till sista droppen. Hela härligheten toppades med strösslad bacon. Nomnomnom! Som sagt, alla tummar upp. En fullpoängare igen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. En plats i solen skriver:

    Nu är vinnaren dragen i lucka 4. Kika in och se om du vann! Vann du maila mig på enplatsisolen747@gmail.com så du kan få din vinst.

    Tack för att du var med i tävlingen! Var gärna med i dagens och kommande luckor!

    Länk direkt till inlägget
    http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/2013/12/05/10390071-hoppas-jag-hinner-fa-upp-detta/#kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.