Fin till jul och nyår

Nu är det inte långt kvar till jul och nyår. Julen ska vi som traditionen bjuder fira i en fjällstuga i Vemdalen. Om vi firar nyår hemma med några kompisar eller hos svärföräldrarna som vi brukar är ännu inte spikat. Något som jag bestämt vet är att fin, det vill man vara både till jul och nyår.

Mattias sydde upp en kostym i Thailand som han ska ha på jul och nyår. Till barnen handlade vi kläder på Lindex förra helgen. En paljettklänning till Filippa, ett par kostymbyxor och matchande skjorta och slips till Gustaf. Men vad ska jag ha…? Då tiden för shopping är begränsad har jag surfat runt bland olika webshoppar och fastnade för en klänning hos Zalando. De har jättemycket snygga kläder för både kvinnor, män och barn till bra priser. Dessutom alltid gratis frakt och retur. Det tycker jag är viktigt när jag shoppar på nätet.

Jag fastnade för en snygg klänning. Den röda var jätteläcker men den svarta känns mer klassisk. Med ett par röda strumpbyxor till jul och ett par svarta till nyår får jag som två klänningar i en!

Brukar du klä upp dig till jul och nyår?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fin klänning 🙂 Jag har inte hunnit planera vad jag ska ha på jul och nyår. Mycket om dagen med en 5 månaders här hemma men kommer nog på nåt.. i sista sekund som vanligt 😉

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *