Nyheter från Neutrogena

Har du problem med oren hy? Många har det, gammal som ung. Det kommer nu nyheter från Neutrogena som passar oren hy perfekt. En av dem är serien Correct & Perfect. När finnar uppstår vill vi oftast täcka dem med smink, men när vi sminkar över våra finnar är det lätt att det uppkommer flera eftersom porerna täpps igen. Correct & Perfect CC cream med salicylsyra både motverkar och täcker fula märken och finnar samtidigt som den vårdar huden. Serien består även av en ansiktsskrubb som reducerar märken som kan uppstå när man klämmer eller pillar för mycket på finnar samt tar bort döda hudceller och dolda orenheter.

Nyheter från Neutrogena

Nyheter från Neutrogena

Neutrogena lanserar också rengöringsservetter med salicylsyra. Rengöring är A och O, oavsett vilken hudtyp man har. Jag tvättar ansiktet både morgon och kväll, använder därefter ansiktsvatten följt av flera olika krämer (ja, jag är krämberoende – gärna dyra, betrodde märken och mirakelkrämer av allsköns olika sorter) Pink Grapefruit Cleansing Wipes tar effektivt tar bort ansiktssmink utan att torka ut huden samtidigt som de rengör huden och motverkar tilltäppta porer och oren hud. Salicylsyra har en positiv inverkan för att förebygga oren hud då syran kan tränga ner i porerna och lösa upp olja, fett och pormaskar. Servetterna är perfekta att ha med i träningsväskan för att rengöra porer innan eller efter träning och för att motverka att svett och bakterier samlas i porerna och att eventuella finnar uppstår.

Både jag och min dotter Filippa 12 år har börjat använda dessa produkter. Jag har inga problem med oren hy men Filippa börjar få det. Än så länge har vi bara positiva erfarenheter av produkterna. De verkar bra! Jag är smått förälskad i rengöringsservetterna. Lagom stor förpackning och väldigt praktiskt med en servett man bara kan kasta när man är klar. Det blir dock dyrt i längden. ca 50 kr för 25 servetter. Men perfekt som sagt att ha i samband med träning eller på resande fot. Skrubben river lagom mycket, luktar gott och verkar göra sitt jobb. CC-krämen täcker bra och ger en fin lyster till huden. Tummen upp för dessa nyheter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Milla skriver:

    Har en 19-åring hemma som använder serien, också nöjd. Själv har jag inte provat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *