Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön

Loppi BlogBag Sommar

Loppi BlogBag Sommar

Inte för att vädret riktigt är med på noterna, men snart är det sommar! Redan idag kom sommaren till mig, förpackad i ett stort paket. Jag har nämligen blivit utvald att testa Loppi blogbag Sommar. Den innehåller massa spännande produkter som jag har testat.

Salus Magnesium

Salus Magnesium – flytande mineraltillskott

Först ut är kosttillskottet Salus Magnesium. Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler. Det stödjer normal muskel-, hjärt- och nervfunktion, normala ben och tänder och verkar för en normal energi – och ämnesomsättning samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Blandningen smakar honung, örter och fruktjuicer och innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Kan användas av både vuxna och barn. Jag tyckte den hade helt okej smak och var lätt att dricka.

 

Pipmugg från Philips Avent

Pipmugg från Philips Avent

Philips Avent kommer med en ny pipmugg. Perfekt för yngre barn. Den har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Nu är mina barn 8 och 10 år och har ingen användning för en pipmugg. Den verkar dock riktigt bra och funktionell.

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints

Har man små barn är ett supertips att använda Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Med detta set kan man göra gipsavgjutningar av barnens händer och/eller fötter och sätta in dem i tavelramar. Ramarna kan man sedan också måla i vackra färger.

Handtvål

Handtvål från Dermosil

Att ha rena händer är viktigt. Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en flytande tvål som rengör händerna skonsamt. Flaskan är stilren och snygg och tvålen har en fräsch somrig doft av äppelblom. Blossom-produkter finns att köpa på dermoshop.se. Vi satte genast igång och använde vår tvål och nu går vi runt här och doftar som en sommardag!

Plåster från Salvequick

Plåster från Salvequick

Skrubbsår hör sommaren till. Salvequick kommer med två nya barnplåster – Minons och Aquablock. Dessa är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn. Dessa kommer gå åt snabbt här hemma. Minsta lilla sår och ett plåster ska på!

Nagellack från Yves Rocher

Nagellack från Yves Rocher

I juni lanserar Yves Rocher drygt 50 nya nagellack i härliga färger. Jag fick med två olika nyanser som jag ska matcha mina kläder med i sommar. Jag får nog dela dom med Filippa. Hon älskar nagellack!

Gå med i Barnens Bokklubb och få hem noga utvalda böcker till ett pangpris

Gå med i Barnens Bokklubb och få hem noga utvalda böcker till ett pangpris

Finns det något härligare än att ligga i hängmattan och läsa en god bok?! Testa att gå med i Barnens Bokklubb. Noga utvalda barnböcker av högsta kvalitet till ett bra pris. Jag kan dessutom erbjuda dig ett förmånligt prova på-erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr. Gå in på www.barnensbokklubb.se/loppi och anmäl dig redan idag.

LOPPImagasin Sommar följde också med. Intressanta artiklar, tävlingar, rabatterbjudanden och guldkuponger! Toppen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *