Min skrivbordslåda

Många tror att jag är rena hälsofreaket. Visst, jag tränar regelbundet och försöker äta bra mat (sen vad bra mat egentligen är råder det delade meningar om, det verkar snart finnas lika många dieter som människor i detta land, tror att man måste gå till sig själv och anpassa kosten efter vad som passar just dig och strunta i alla andra).

Jag sover inte tillräckligt, det vet jag. Går och lägger mig vid 22:30 och går ofta upp runt 5. Jag vaknar minst en gång på natten då jag måste gå på toaletten (kanske borde dra ner på tedrickandet på kvällen, brukar alltid ta en chai latte med sojamjölk när jag lagt barnen, det är ju så gott). Gustaf kommer in till oss och sover i vår säng 9 kvällar av 10 och då vaknar jag alltid och tar upp och lägger honom bredvid mig. Filippa kommer också in till vårt rum de flesta nätter. Hon ligger på en madrass bredvid mig och ofta vaknar jag inte längre då hon kommer in.

Jag har en stor last och det är cola light/cola zero (pepsi light och max går lika bra). Dricker minst en halv liter per dag(ofta mer). Inte bra, jag vet!

Sen älskar jag godis, kakor, bullar, glass och allt sånt. Där är jag ganska duktig och försöker äta bara på fredag, lördag och söndag.

Det är jobbigt med för många frestelser runt omkring en och ibland faller jag för detta. På jobbet får vi olika småkakor varje dag (vi får även frukt som fylls på varje dag).  Det finns choklad och kolor som bara är att ta. Hemma har vi ett välfyllt godis-, chips- och glassförråd, hembakta bullar och kakor i frysen.

Så här ser min skrivbordslåda ut – lite nyttigt, lite onyttigt. Tyvärr bara att sträcka ner handen och ta något. Förhoppningsvis väljer man något nyttigt, men inte alltid! Jag får se det som något som sätter guldkant på vardagen helt enkelt. Jag mår bra och det är huvudsaken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *