Omringad av djur

En av våra två heldagar i Bangkok passade vi på att besöka Safari World. En djurpark som påminner om Kolmården då den dels har en safaridel, dels en vanlig djurparksdel med olika djurshower. Safaridelen var riktigt bra och djurparksdelen och showerna var också helt okej.

Man fick mot betalning ta kort med bland annat tigerungar och apor. Helt emot mina principer (stackars djur) men ett minne för livet för oss alla. Vi hade riktigt kul och fick även en hel del bra kort.

I djurparksdelen kunde man även mata girafferna med bananer. Det var också hur roligt som helst och en upplevelse utöver det vanliga!

Vi rekommenderar verkligen ett besök på Safari World om ni befinner er i Bangkok.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *