Förkylningstider

Har ni märkt att det råder förkylningstider? Jag tycker att var och varannan är hemma och är förkylda eller vabbar med förkylda barn. Jag hoppas verkligen att jag och familjen håller oss friska.

Idag fick jag hem ett förkylningskit från ColdZyme som förhoppningsvis hjälper oss att hålla förkylningen borta. Kittet bestod av ColdZyme munspray, ett grönt te med smak av citron och citrongräs, färsk ingefära, en citron och en förpackning näsdukar.

Det finns forskning som visar att man kan undvika att bli förkyld om man använder ColdZyme munspray. Den innehåller nämligen ett marint enzym som reducerar risken att man ska få en förkylning och förkortar sjukdomsförloppet om man använder den i ett tidigt skede av förkylningen.

Det här låter riktigt bra och vi sätter genast igång och sprayar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *