Pour Te:

Jag dricker inte kaffe. Jag är rätt och slätt en te-drickare. Jag gillar te i nästan samtliga former, typer och smaker. Iste är gott. Hittills har jag inte hittat någon bra färdigblandad produkt på marknaden, men hemgjort iskallt iste är en höjdare en varm sommardag.

Pour Te:

GastroNord sprang jag på isteet Pour Te:. Pour Te är ett färdigblandat iste på glasflaska, naturligt bryggt och smaksatt med utvalda ekologiska råvaror. De finns i smakerna Persika & oolong, Päron & lime, Mynta & bergamott, Mango & citron samt Fläder & äpple. De har samtliga bra smak av te med lite lagom sötma i sig. Släcker verkligen törsten på ett härligt sätt. Servera med mängder av is för största möjliga njutning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *