Härlig grillning och bio

Återigen har Stockholm bjudit på varmt och soligt väder hela dagen. Kvällarna är fortfarande fantastiskt vackra och ljumna. Självklart passar vi på att grilla till middagen och sitta ute på altanen och äta. Idag bjöd vi över min mamma (med viss baktanke). Vi grillade hängmörad nötytterfilé och till detta åt vi friterade pommes stripes, majskolv, sallad och såser. Gott rödvin passade utmärkt till maten. Jag tog om flera gånger. Det är dels så gott med blodigt kött och dels så gott att doppa pommesen i en blandning av grillsås och bearnaisesås – mmmmm!!!

Baktanken med att bjuda över mamma på middag var att vi skulle passa på att smita iväg till den lokala biografen och se Snabba cash 2 medan mamma passade barnen. Filmen är ganska kort, ca 1.40, och vi gick på 18.30-bion så då blev det inte så sent för mamma. Barnen var till och med vakna när vi kom hem och var i full fart ute på studsmattan och lekte. Filmen får högsta betyg av mig – jättebra! Matttias tyckte att den var bra, men inte lika bra som jag tyckte att den var. Min rekommendation är att genast springa iväg till närmaste biograf, köp en påse godis eller popcorn och en läsk och se Snabba cash 2!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Å jag vill oxå se den 🙂 Jag hoppas vi kan får bar vakt i v då farmor kommer hem fr västkusten, så vi oxå kan se den. Hade ju barnvakt i fre, men efter en hel dag på Grönan var vi sååå trötta!!! Nytt jobb imorn va??? LYCKA TILL!!!!! Kraam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *