Praktiskt med färdiglagad mat i frysen

Vissa kvällar hinner man inte laga mat. Då är det perfekt att ha en hemgjord lasagne eller annan färdiglagad mat på lut i frysen.

På torsdagar går Filippa och dansar Sats Absolute Showkidz mellan 17 till 18 och Gustaf var och lekte hos en kompis och då hann jag inte laga mat mellan lämningar och hämtningar. Då åkte en lasagne fram ur frysgömmorna. Den var länge sen vi åt lasagne och den var riktigt god och nyttig med morötter och röda linser. Till blev det bönor med pestodressing. Gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.