Renskavsgryta

Kvällens middag var ett riktigt gott hopkok. Det blev renskavsgryta med massa godsaker i. Två paket renskav, en stor hackad gul lök, två hackade vitlöksklyftor, hackad gul paprika, ett finhackat äpple och sist men inte minst en massa kantareller. Sen i med en rejäl skvätt grädde och creme fraiche, salt och peppar. Risoni, linser, grönsaker och lingonsylt till. Fantastiskt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *