Roi Thai

Jag älskar Thailand. Klimatet, naturen, människorna och inte minst maten. Vi har varit på semester där 7-8 gånger och maken och jag har till och med gift oss på en strand på ön Koh Samui.

Thailändsk mat från Roi Thai

Har ni hört talas om Roi Thai? Roi Thai är färdiga curry- och soppbaser från Thailand. Helt tillverkade av naturliga råvaror med autentisk thailändsk smak. Bara att tillsätta tex kyckling, kött, fisk eller skaldjur samt någon/några grönsaker/färska kryddor samt servera som de är eller tillsammans med ris eller nudlar. Produkterna är framtagna tillsammans med de mest välmeriterade kockarna i Thailand. Roi Thai säljs även i Thailand så det känns så äkta man bara kan komma!

Nu har jag fått möjlighet att testa gryt- och soppbaserna Grön curry, Panang curry, Tom Kha soppa, kokosmjölk och kokosvatten från Roi Thai. Det kommer bli andra ord bli en hel del thailändskt här hemma framöver. Inte mig emot som sagt, älskar thaimat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *