Rörelseglädje för hela familjen

Dags att kicka boll!

Dags att kicka boll!

Även jag gör ett försök (tåfjutt gäller)!

Även jag gör ett försök (tåfjutt gäller)!

Baseball!

Baseball!

Ringarna är inte att leka med!

Ringarna är inte att leka med!

Hur underbart är det inte att ha barn som älskar att röra på sig? Gus har energi så det räcker och blir över och drar ofta med resten av familjen på sina äventyr. Det blir perfekt tillfälle för rörelseglädje för hela familjen. Antingen åker vi iväg till någon lekpark eller bara vanlig park, eller så stannar vi hemma på tomten.

Ängsjö friluftsgård.

Ängsjö friluftsgård.

Armgång är inga problem!

Armgång är inga problem!

Stora härliga ytor att röra sig på!

Stora härliga ytor att röra sig på!

Vi har ett hem som verkligen inbjuder till rörelse och aktivitet. Studsmatta som snart ska sättas upp för säsongen, två fotbollsmål, bandymål, en Rebounder för fotboll och en för innebandy, bollar av olika slag, innebandyklubbor, badmintonset, frisbees, ringar, rep, baseballutrustning, cyklar, sparkcyklar, pilbåge etc etc. Inne har vi ett helt rum med olika träningsredskap inkl dipsräcken, boxningssäck, ringar, rep och chinsräcke. Dessutom kan man göra mycket bara med sin egen kropp som redskap.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.