Feeling is believing

Presentation av Jensen sängarJag och Mattias har en kontinentalsäng från Ekornes som är över 10 år gammal. Det börjar kännas som att den har gjort sitt även om den har en garantitid på 15 år. Ända sedan jag och Filippa var på Hotel Scandic Rubinen har jag allvarligt funderat på att köpa en justerbar säng till oss.

Svenskarna har blivit ett sängköpande folk. Inga andra länder i världen matchar Sverige vad gäller försäljningen av sängar.

Underbar säng från Jensen

Inför inför ett sängköp kan vem som helst bli sömnlös. I reklamen framstår sängarna från olika tillverkare som underverk vad gäller hållbarhet och komfort. Det erbjuds ofta också långa garantier eller till och med livstids garanti på sängarna men exakt vad den omfattar eller vad som gäller för att kunna klaga är ofta otydligt och det är undantag hit och dit.

Vi har i alla fall läst på och hittat en säng som vi tycker verkar hålla måttet och fått mycket bra betyg i olika tester. Det är sängtillverkaren Jensen, som säljs bland annat på butiken Sova. De har nyligen kommit med sin nya sängkollektion Signature. Signature har ett unikt zonsystemet som avlastar kroppen. De erbjuder också funktionen Exact Comfort Adjustment där man med ett knapptryck justerar sängens fasthet utifrån om man sover på mage, sida eller rygg.

4 ben istället för 8 och i läckra färgen kopparJensen satsar också på seamless (en textillösning som täcker hela underramen på en kontinentalsäng) och fyra ben istället för åtta – båda ger en elegant och unik look.

Justerbar säng från JensenEn justerbar säng från Jensen i mellanprislägeSka man ha en ställbar säng har Jensen många intressanta alternativ i olika prisklasser. Det bästa med Jensens justerbara sängar är att samtliga går att styra med en iPhone/iPad-app och inte enbart med en fjärrkontroll. Perfekt för oss som ständigt har vår padda eller telefon i vår närhet.

Jag provlåg idag ett helt gäng med olika Jensen-sängar i olika prisklasser och åh, vilka fantastiska sängar. Måste åka iväg tillsammans med maken och se till att köpa en ny säng.

TempSmartkudde från Jensen

Förutom bra sängar har de även mycket bra kuddar. En nyhet är Jensen Perfect Pillow med ”TempSmart”. TempSmart ger kudden en temperaturreglerande effekt som aktivt går in och balanserar hudens temperaturförändringar under natten/sömnen, oavsett om du är varm eller kall, som annars kan orsaka orolig sömn. Perfekt för mig som ibland har problem att hålla en jämn temperatur hela natten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Härligt 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *