Måndagsmat

Måndagens middag var en höjdare. I frysen hade jag färdiglagad Bolognese. Tillsammans med pastaplattor, en krämig bechamelesås och god ost fick jag ihop en fantastisk lasagne.

Den fick stå i ugnen medan jag, barnen och barnens mormor tog en snabbis till skogen som ligger runt knuten. Nu har blåbären kommit. Vi plockade en liten burk och tog med hem. Vi ska försöka ta några vändor i skogen (om vi hinner och orkar). Man får se upp för myggen bara och utrusta sig med mängder av myggspray. Det finns inte bara gott om blåbär, även gott om myggor.

Lasagnen serverades med kokta och färska grönsaker. Perfekt måndagsmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *