Sätta chokladkant på tillvaron

Sätta chokladkant på tillvaron med nyheterna från Friggs.

Sätta chokladkant på tillvaron med nyheterna från Friggs.

Vem vill inte sätta chokladkant på tillvaron?! För en gottegris och livsnjutare som jag låter det som en strålande idé! Nu kan man sätta chokladkant på tillvaro med ekologiska majskakor med chokladöverdrag från Friggs.

Det bästa med att få hem nyheter är att få provsmaka!

Det bästa med att få hem nyheter är att få provsmaka!

Majskakor med chokladöverdrag är en växande trend i Europa. Nu hakar Friggs på trenden och lanserar ekologiska majskakor doppade i choklad. Den kommer i två smaker. En variant med mjölkchoklad och en variant med mörk choklad och havssalt. Nyheten är baserad på naturliga ekologiska ingredienser och är naturligt glutenfria. De består till 100 % majs som sedan doppats i choklad. Friggs chokladdoppade majskakor vänder sig till de konsumenter som vill leva hälsosamt men som samtidigt vill kunna unna sig det lilla extra i vardagen.

Friggs har haft en liknande produkt tidigare. Då i form av miniriskakor och en av dessa sorter var doppade i mörk choklad.

Riktigt gott!

Riktigt gott!

Jag och barnen högg genast in på majskakan doppad i mörk choklad. Riktigt spröda och goda. God chokladsmak, ingen söt smak utan precis som en mörk choklad brukar smaka. Chokladsmaken gifter sig fint med majssmaken. Havssaltet märkte jag dock inte mycket av.

En trevlig produkt som jag ser som ett väldigt gott snacks eller nyttigare godis.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får ingenting för att skriva om detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.