En Superbra start på dagen

Som jag har skrivit flera gånger förut är frukosten dagens viktigaste mål. Då läggs grunden för hur dagen kommer att se ut energi- och näringsmässigt och man bör få i sig 25% av dagens energiintag genom frukosten.

Det finns en uppsjö olika frukostprodukter att välja mellan. Några exempel är fil med flingor, gröt med sylt och mjölk, smörgåsar med olika pålägg, pannkakor, ägg och bacon, etc etc. Variationerna känns oändliga. Själv är jag en riktig grötmänniska. Jag äter gärna havregrynsgröt med sylt och mjölk och ett par smörgåsar med pålägg till frukost. Det är gott och jag blir mätt och nöjd.

Nu har det kommit en Superspännande Supergröt för en extra bra start på dagen. Det är näringsfysiologen Fredrik Paulun som i dagarna lanserar en färdig grötmix kallad Supergröt som är fullproppad med nyttigheter. Den finns i smakerna Blåbär & hallon med solrosfrön & linfrön, Äpple & kanel med korngryn & dinkel samt Tranbär, hasselnötter & mandel med extra protein. Supergröten har inget tillsatt socker och innehåller enbart naturliga råvaror utan tillsatser.

Det ska bli väldigt intressant att testa Pauluns Supergröt. Imorgon ska jag på bloggfrukost på underBARA BARN-mässan men självklart återkommer jag med recension när jag har prövat grötsorterna. Då jag är ett stort fan av Pauluns övriga sortiment har jag stora förväntningar och förhoppningar om gröten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    spännnade !! jag borde bli mycket bättre på att äta frukost !!
    Ha en mysig helg fining !! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.